KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Promocja zdrowia

„Najważniejsze to zdążyć przed RAKIEM”W ramach ogólnopolskiego Programu Profilaktyki czerniaka  12 czerwca w naszej szkole odbył Dzień Zdrowia, pod hasłem : „Powiedz  STOP czerniakowi”. Uczniowie klas starszych uczestniczyli w spotkaniu tematycznym, którego celem było do...

Program dla szkół - "Owoce i Warzywa w szkole 2018/2019”

Akcja”Program dla szkół - Owoce i Warzywa w szkole 2018/2019” w obecnym roku szkolnym dobiegła końca. Na zakończenie odbyło się jeszcze kilka konkursów i działań. Uczniowie z klas pierwszych wykonali różnorodnymi technikami wspaniałe prace plastyczne pt. „ Z sadów i ogrod&o...

KONKURS „JEM OWOCE I WARZYWA”

Dnia 28 maja 2019r. na zakończenie działań związanych z akcją „Owoce i warzywa w szkole” w bieżącym roku szkolnym, uczniowie z klas drugich – IIa i IIb w trzyosobowych drużynach wzięli udział w konkursie „Jem owoce i warzywa”, przygotowanym przez panią Longinę Wilczak ze świetlicy szk...

DZIEŃ OGÓRKA

13.05.2019
DZIEŃ OGÓRKA

DZIEŃ OGÓRKA

13.05.2019

W ramach Programu dla szkół „Owoce i warzywa w szkole” kolejny  „owocowo - warzywny dzień” za nami. W miniony czwartek 9 maja 2019 odbył się Dzień Ogórka. W szkole zrobiło się zielono od akcentów polskich ogórków – tych kolczastych i smacznych warzy...

„Warzywa i owoce mają moce”

Akcja” Program dla szkół – Warzywa i Owoce w szkole 2018/2019”  trwa od początku roku szkolnego. Uczniowie z klas I-V otrzymują darmowe owoce i warzywa oraz przetwory mleczne. Są to jabłka, marchewki, gruszki, rzodkiewki, borówki. Są także soczki owocowe lub warzywne oraz mleko i tw...

Dzień Jabłka

03.05.2019
Dzień Jabłka

Dzień Jabłka

03.05.2019

W ramach akcji „Owoce i warzywa w szkole- program dla szkół” kolejny  „owocowy dzień” za nami. W miniony czwartek 4 kwietnia odbył się Dzień Jabłka. W szkole zrobiło się żółto od akcentów kolorowych polskich jabłek. Uczniowie poprzebierani w „jabłuszkowe” st...